Αξεσουάρ
Brands
Κοσμήματα
Giftcard for Him
Αξεσουάρ
Giftcard for Her
Ρολόγια
Brands
Kids Giftcard
GiftCards

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Για τις αγορές που πραγματοποιείτε μέσω του www.apolloniapolitia.gr μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στους παρακάτω διαθέσιμους τρόπους πληρωμής:

Πληρωμή με αντικαταβολή

Καταβάλετε το ακριβές ποσό της παραγγελίας και των εξόδων αποστολής αυτής στον εκπρόσωπο της Υπηρεσίας Ταχυμεταφορών κατά την παράδοση της παραγγελίας σας. Η υπηρεσία της αντικαταβολής χρεώνεται με 2 ευρώ.

 Πληρωμή μέσω Paypal

Θα μεταφερθείτε στην σελίδα του Paypal για να ολοκληρώσετε την πληρωμή σας.

Πληρωμή με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα

Γίνονται δεκτές κάρτες Visa, MasterCard, Maestro, American Express, Diners, Discover, Spenteo, Ticket Compliments Gift Card καθώς και με τη χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού Masterpass Master.

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Alpha  e-Commerce" της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου .

Εξόφληση με δόσεις

Μπορείτε να εξοφλήσετε το ποσό με έως 12 άτοκες δόσεις ανάλογα με το ποσό αγοράς. 

  • 3 δόσειςγια αγορές έως 30 €
  • 6 δόσειςγια αγορές από 30,01 € έως 70 €
  • 12 δόσειςγια αγορές από 70,01 € και άνω

Εξαργύρωση Πόντων

Εξοφλώντας την παραγγελία σας στο www.apolloniapolitia.gr μέσω της πιστωτικής κάρτας της Alpha Bank απολαμβάνετε μια μοναδική εμπειρία αγορών και ταυτόχρονα συλλέγετε 4 Βonus πόντους για κάθε ένα ευρώ.

Η εξαργύρωση πόντων ισχύει μόνο για πληρωμές μέσα από την ιστοσελίδα μας www.apolloniapolitia.gr και μόνο για κάρτες Alpha

Συγκεκριμένα:

  • Για αγορές αξίας έως 15 € εξαργυρώνετε 1500 πόντους
  • Από 15,01 € έως 30 €, εξαργυρώνετε 3000 πόντους
  • Από 30,01 € έως 60 €, εξαργυρώνετε 6000 πόντους
  • Από 60,01 € έως 90 €, εξαργυρώνετε 9000 πόντους

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Top