Σχολικές Στολές
Αξεσουάρ
Κοσμήματα
Τσάντες
Giftcard for Him
Giftcard for Her
GiftCards
Creatively and wonderfully made by Agua Bendita

Creatively and wonderfully made by Agua Bendita

Παρόλη την κυκλοθυμία που μπορεί να εμφανίζει ο καιρός πολλά από τα Σαββατοκύριακα, που όλοι περιμένουμε με τόση ανυπομονησία ώστε να αποδράσουμε σε κάποιον παραθαλάσσιο προορισμό, έφτασε και επίσημα η περίοδος αυτή που θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε ως «μέσα καλοκαιριού». Οι περισσότεροι ετοιμάζονται αγωνιωδώς για τις διακοπές  τους, κάνοντας τις τελευταίες αγορές – προσθήκες ώστε και να ολοκληρώσουν το τέλειο beach outfit. Όταν όμως μιλάμε για διακοπές, παραλία και τελειότητα, δεν μπορεί να μην ακολουθεί ένα μοναδικό brand, η Agua Bendita.     

Το brand από την Colombia, είναι δημιούργημα των Catalina Alvarez και Marianna Hinestroza. Η σχέση των δύο γυναικών ξεκίνησε στο Πανεπιστήμιο όντας συμφοιτήτριες στο τμήμα του fashion design όπου και άρχισαν να κάνουν παρέα και να σχεδιάζουν μαγιό για τις ίδιες. Σε μια επίσκεψη τους στο εργοστάσιο ρούχων του πατέρα της Catalina, από όπου και πήρανε μερικά υφάσματα, η Catalina πρότεινε στη φίλη της να αρχίσουν να φτιάχνουν μαγιό για τους φίλους τους. Έτσι και έγινε. Στο δωμάτιο της, με τη ραπτομηχανή της γιαγιάς  της και χρησιμοποιώντας ιδιαίτερα υφάσματα, ξεκίνησαν τη δημιουργία χειροποίητων μπικίνι. Η επιτυχία του εγχειρήματος τους ήταν πολύ μεγάλη.

Έτσι το 2003 έκανε το ντεμπούτο της η βασική σειρά της εταιρίας με την επωνυμία Agua Bendita. Μια εταιρία η οποία μέσα σε σχεδόν δύο δεκαετίες, έγινε από ένα τοπικό brand, μία από τις πρώτες Κολομβιανές εξαγωγικές εταιρίες μόδας. Σήμερα θα τη βρείτε σε καταστήματα σε πάνω από 50 χώρες και με πολλές φανατικές πελάτισσες οι οποίες, όπως υποστηρίζουν, μετά από την πρώτη τους αγορά από την εταιρία, την επιλέγουν ξανά και ξανά, τόσο για τις ίδιες, όσο και για τα παιδιά τους καθώς η μοναδικότητα των σχεδίων και των υφασμάτων της Agua Bendita τους προσφέρει έναν μοναδικό τρόπο έκφρασης. Το Κολομβιανό brand θέλοντας να απογειώσει τη μοναδικότητα του, το 2018, δημιούργησε την Agua by Agua Bendita: μια ετικέτα με περιβαλλοντική εν συναίσθηση που είναι η επιτομή των εκλεπτυσμένων και διαχρονικών χειροποίητων μαγιό και beachwear.

 

# Apollonia Politia Hondos Center has landed on our ages

# Creatively and wonderfully made by Agua Bendita

# we are here for you

 

Enjoy

XOXO

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Top