Παπούτσια
Κοσμήματα
Ρολόγια
Τσάντες
Giftcard for Him
Κοσμήματα
Ρολόγια
Giftcard for Her
Ρολόγια
Brands
Τσάντες
Brands
Kids Giftcard
Stationery
Ηλ. Συσκευές
GiftCards
Travel your senses with Voluspa.

Travel your senses with Voluspa.

2022 και επίσημα λοιπόν! Μια ακόμα χρονιά που υποδεχτήκαμε με πολλούς περιορισμούς και πολλά όνειρα. Μια ακόμα χρονιά που μας βρήκε να την περιμένουμε με τους πιο αγαπημένους μας ανθρώπους στη ζεστασιά και ασφάλεια του σπιτιού μας. Μια ακόμα χρονιά που γεμάτοι ανυπομονησία για τον ερχομό της, ντύσαμε το σπίτι αυτό που είναι πάντα δίπλα μας, με τα πιο όμορφα και λαμπερά υφάσματα και μυρωδιές. Μυρωδιές που παραμένουν εκεί καθημερινά για να ταξιδεύουν τις αισθήσεις μας. Και όταν μιλάμε για μυρωδιές, αισθήσεις και ταξίδια, το μυαλό μας πάει κατευθείαν στη μαγευτική Καλιφόρνια και σε μια εταιρεία συνώνυμη της πολυτέλειας, στη Voluspa.

Η ιστορία της εταιρείας μας πάει 20 χρόνια πίσω, τότε που οι Traci και Troy Arntsen αποφάσισαν να δημιουργήσουν σπιτικά κεριά και αρωματικά έλαια στην κουζίνα του σπιτιού τους. Από τη μία το πάθος της Traci για τη βοτανική και τα αιθέρια έλαια σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία της στα αρώματα και από την άλλη το πάθος του Troy για ταξίδια και οι άριστες επιχειρηματικές του γνώσεις ήταν αυτά που οδήγησαν στην τεράστια επιτυχία της Voluspa.

Η εταιρεία κατάφερε με έναν μαγικό τρόπο να παράγει τα πιο ιδιαίτερα homemade αρώματα (χρησιμοποιώντας τα καλύτερα συστατικά τα οποία προέρχονται από απομακρυσμένες περιοχές του κόσμου), ενώ παράλληλα να γίνει ένας από τους κορυφαίους προμηθευτές πολυτελών αρωματικών κεριών και προϊόντων σώματος. Το όνομα Voluspa, προέρχεται από ένα αρχαίο Σκανδιναβικό ποίημα που σχετίζεται με τη δημιουργία του κόσμου μέσα από το χάος. Ένα όμορφο χάος που λάμβανε χώρα στην κουζίνα τους κατά τη δημιουργία του κάθε προϊόντος και ήταν αυτό που οδήγησε στη δημιουργία της παραμυθένιας αυτής ομορφιάς.

Αν λοιπόν είστε λάτρεις της αληθινής πολυτέλειας, των εξαιρετικών και άκρως μοναδικών αρωμάτων, των χειροποίητων προϊόντων, των χρωμάτων και των σπάνιων συστατικών τότε λοιπόν βρήκατε την εταιρεία των ονείρων σας.  

 

 

# Apollonia Politia Hondos Center has landed on our ages

# Travel your senses with Voluspa

# we are here for you

 

Enjoy

XOXO

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Top