Παπούτσια
Κοσμήματα
Ρολόγια
Τσάντες
Giftcard for Him
Κοσμήματα
Ρολόγια
Giftcard for Her
Ρολόγια
Brands
Τσάντες
Kids Giftcard
Stationery
Ηλ. Συσκευές
GiftCards
Alice + Olivia by Stacey Bendet: A success story.

Alice + Olivia by Stacey Bendet: A success story.

"Dress in what makes you feel good." Αυτή είναι η συμβουλή της Stacey Bendet, της γυναίκας με το εμβληματικό στυλ που βρίσκεται πίσω από την έμπνευση και δημιουργία της γυναικείας εταιρείας ρούχων “Alice + Olivia”. Η εταιρεία που αγαπήθηκε για τα μοναδικά φορέματα που κοσμούν τις κολεξιόν της,  ξεκίνησε την πορεία της στον κόσμο της μόδας το 2002 με τον σχεδιασμό… παντελονιών!

Η “Alice + Olivia” που αποπνέει κάτι από τη δεκαετία του ’70, δεν ήταν απλά πρωτοπόρος του στυλ.  Ήταν η «αρχή» της σύγχρονης αγοράς. Η Bendet, μπορεί να μην προέρχεται από το «παραδοσιακό» υπόβαθρο της μόδας, αλλά αυτό δεν αποτέλεσε ανασταλτικό παράγοντα στο ξεδίπλωμα του τεράστιου ταλέντου της. Όταν σε μια βόλτα της στους δρόμους του Manhattan πριν από 19 χρόνια, αποφάσισε να αγοράσει διάφορα ,ριγέ υφάσματα τα οποία ήθελε να τα χρησιμοποιήσει για να δημιουργήσει το τέλειο παντελόνι, σίγουρα δεν φανταζόταν την μετέπειτα πορεία της.  Αυτή η «αστεία» για την ίδια τότε αγορά, δεν ήταν μόνο η αρχή τόσο της εταιρείας της, αλλά και μιας νέας αγοράς μόδας.

Η Stacey Bendet αντλεί την έμπνευση της για τον σχεδιασμό των ρούχων της, από τη μεγάλη της αγάπη που δεν είναι άλλη από το vintage. Αυτό όμως που κεντρίζει την προσοχή μας λιγάκι παραπάνω είναι πως όλα της τα ρούχα, αποπνέουν έντονα τη θηλυκότητα, μέσα από το μοναδικό ταίριασμα σέξι και εκλεπτυσμένων στοιχείων, προσφέροντας στις σύγχρονες γυναίκες πληθώρα επιλογών για κάθε είδους περίσταση. 

Τέλος, το πιο αξιοθαύμαστο στοιχείο της γυναίκας αυτής είναι ότι παράλληλα με τη διοίκηση μιας ολοκληρωμένης μάρκας ρούχων που περιλαμβάνει ό,τι μπορεί να χρειαστεί η κάθε γυναίκα, είναι μια προσωπικότητα που χαρακτηρίζεται από έντονη κοινωνική δράση με χαρακτηριστικό ανθρωποκεντρικό προφίλ.

# Apollonia Politia Hondos Center has landed on our ages

# Alice + Olivia by Stacey Bendet: A success story

# we are here for you 

Enjoy

XOXO

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Top