Σχολικές Στολές
Παπούτσια
Κοσμήματα
Ρολόγια
Τσάντες
Giftcard for Him
Κοσμήματα
Giftcard for Her
Παπούτσια
Ρολόγια
Brands
Τσάντες
Kids Giftcard
Stationery
Ηλ. Συσκευές
GiftCards
50+ years of reflection.

50+ years of reflection.

1st of October it is a fact! Ή αλλιώς η 1η μέρα του τέταρτου και τελευταίου τριμήνου του περίεργου αυτού έτους. Υποδεχόμαστε τον cozy Οκτώβριο λοιπόν με extra ανεβασμένη διάθεση και για το καλωσόρισμα επιλέξαμε την αγαπημένη μας Polo Ralph Lauren. Η αδυναμία μας στο brand αυτό είναι μεγάλη οφείλω να ομολογήσω και αυτό δεν κρύβεται. Κάνοντας μια βόλτα στο πολυκατάστημά μας (φυσικό και διαδικτυακό) θα δείτε μια πληθώρα επιλογών τόσο για τον άντρα και τη γυναίκα αλλά και για τους μικρούς μας φίλους.

Τώρα θα μας ρωτήσετε και με το δίκιο σας, γιατί τέτοια αγάπη; Διαβάζοντας παρακάτω θα καταλάβετε.. Κανένα brand δεν είναι πιο εμβληματικό για την Αμερική και το άθλημα του πόλο όπως η Ralph Lauren, αρχικά γνωστή ως Polo Ralph Lauren. Με στόχο την πώληση του αμερικανικού ονείρου, ο Ralph Lauren ήταν αυτούσιος η ενσάρκωση της καθολικής φιλοδοξίας. Για τον νεαρό επιχειρηματία, το πόλο συμβόλιζε την ιδιαίτερη σύνδεση με τους ανθρώπους, τα άλογα, τη μόδα και κυρίως, το στάτους. Συγκέντρωσε λοιπόν τους τέσσερις αυτούς πυλώνες σε μια κομψή μάρκα ρούχων που θα έδινε το στιλ του πόλο και παράλληλα την άνεση στην καθημερινή ζωή σε ένα πολύ υψηλό επίπεδο.

Όπως πολύ σωστά είχε πει ο ίδιος “You don’t stay around for so many years if you have nothing new to say”. Μέσα σε αυτή τη φράση κρύβεται όλο το άκρως καινοτόμο πνεύμα της εταιρείας. Με μια ιστορία που μετράει πάνω από 50 χρόνια, τα brand που βρίσκονται κάτω από την ομπρέλα της Ralph Lauren χαρακτηρίζονται για τη διαχρονικότητα τους. Το μυστικό πίσω από αυτή την επιτυχία είναι ότι η εταιρεία κοιτούσε και συνεχίζει να κοιτάει πάντα πιο μπροστά από το τι είναι στυλ την τρέχουσα περίοδο, γεγονός που έχει περάσει στους καταναλωτές ένα πολύ συγκεκριμένο μήνυμα. Η Ralph Lauren δεν μας «ντύνει» απλά για την κάθε νέα σεζόν. Η Ralph Lauren μας παρέχει αυτό ακριβώς που έχουμε ανάγκη για τις ζωές και το lifestyle μας.

Και σας ρωτάμε τώρα εμείς με τη σειρά μας. Πώς δε θα μπορούσαμε να θαυμάζουμε και να αγαπάμε τόσο μια εταιρεία που κάνει συνεχώς μεγάλα όνειρα τα οποία μετέπειτα καταφέρνει και τα υλοποιεί μέσα από τα σχέδια της; Μια εταιρεία που βρίσκει συνεχώς νέους τρόπους και ευκαιρίες να φέρει στις ζωές μας τον κόσμο που λέγεται Ralph Lauren; Μια εταιρεία που μας προσφέρει την πιο βιωματική αγοραστική εμπειρία; Σκεφτείτε το, ταξιδέψτε στον κόσμο της και θα μας θυμηθείτε…

# Apollonia Politia Hondos Center has landed on our ages

# 50+ years of reflection

# we are here for you 

Enjoy

XOXO

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Top