Σχολικές Στολές
Παπούτσια
Αξεσουάρ
Κοσμήματα
Ρολόγια
Τσάντες
Giftcard for Him
Κοσμήματα
Giftcard for Her
Παπούτσια
Ρολόγια
Brands
Τσάντες
Kids Giftcard
Ηλ. Συσκευές
GiftCards
Back to school.

Back to school.

Μιας και το 15 Αύγουστο μας αποχαιρέτησε και αυτό με τη σειρά του, ήρθε η ώρα να αποδεχτούμε πως το αγαπημένο σε όλους μας καλοκαιράκι πλησιάζει σιγά σιγά προς το τέλος του. Η αλήθεια είναι πως πάντα τέτοια εποχή τα συναισθήματα μας είναι ανάμεικτα, παρόλο που συνεχίζουμε τα μπανάκια και τις εξορμήσεις μας μέχρι το Σεπτέμβριο! Υπάρχουν βέβαια και αυτοί που αρχίζουν να τα μειώνουν με ιλιγγιώδη ταχύτητα μιας και ο Σεπτέμβριος είναι για αυτούς ο μήνας που τα κεφάλια μπαίνουν μέσα. Αναφερόμαστε φυσικά στους μικρούς μας ήρωες, οι οποίοι ετοιμάζονται και επίσημα για την επιστροφή τους στα θρανία ή αλλιώς για το περιβόητο back to school! Πρόκειται για μια επιστροφή που είναι μια ανάσα μόνο μακριά μας.. Και αν τα δικά μας συναισθήματα τα χαρακτηρίσαμε ανάμεικτα… φανταστείτε τα δικά τους!

Όταν πολλά παιδιά αισθάνονται ενθουσιασμό με το άνοιγμα των σχολείων, υπάρχουν ακόμα περισσότερα που νιώθουν νευρικότητα, άγχος και φόβο. Το καθένα για τους δικούς του λόγους και κάνοντας τις τόσο δικές τους, μοναδικές σκέψεις. Νέοι δάσκαλοι, νέοι φίλοι, ίσως και νέο σχολείο βρίσκονται στην κορυφή αυτών. Ευτυχώς, αυτές οι "νέες" ανησυχίες παραμένουν μόνο για λίγο. Με το που περάσει η 1η εβδομάδα όλα αυτά τα συναισθήματα αρχίζουν σιγά σιγά να αποτελούν παρελθόν και τη θέση τους να παίρνει η χαρά και η προσμονή.

Και έτσι λοιπόν, διασχίζοντας τις τελευταίες ημέρες «ελευθερίας», οι ετοιμασίες για το δυναμικό come back παύουν να αποτελούν μια μακρινή σκέψη και παίρνουν σάρκα και οστά! Τί χρειάζονται λοιπόν τα μικρά και αγαπημένα μας πλασματάκια έτσι ώστε να νιώσουν πανέτοιμα, άκρως ανανεωμένα και γεμάτα αυτοπεποίθηση για την επιστροφή τους στα θρανία; Να κάνετε το ξεκίνημα τους όσο πιο μαγικό γίνεται φυσικά! Και πώς θα γίνει αυτό ; Με πολλές και ευχάριστες συζητήσεις στο σπίτι, δίνοντας τους tips και συμβουλές και με λίγο…shopping!

Η 1η μέρα είναι ένα μικρό ντεμπούτο για αυτούς οπότε το outfit με το οποίο θα κάνουνε την εμφάνιση τους είναι το παν! Συνεπώς, ένα super fresh σετ που θα αναδεικνύει το προσωπικό τους στυλ είναι η must have αγορά. Από την άλλη αυτό που σίγουρα θα χρειαστεί refresh στις μικρές τους ντουλάπες είναι τα αθλητικά τους είδη μιας και η ανάγκη τους για ανανέωση και μοναδικές εμφανίσεις, δημιουργεί αυτομάτως μια πιο έντονη προσμονή για την κάθε επόμενη μέρα στο σχολείο.

Το επόμενο βήμα… «φωτιά», είναι το σχολικό backpack φυσικά! Τόσο αυτό καθαυτό, όσο και το περιεχόμενο του, κατέχουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Η σχολική τσάντα αποτελεί το βασικότερο αξεσουάρ κάθε παιδιού και τα περισσότερα τη διαλέγουν με ευλαβική προσοχή μιας και είναι αυτή που τους συνοδεύει καθημερινά ! Το περιεχόμενο της από την άλλη είναι και αυτό διαλεγμένο με πολύ αγάπη μιας και αποτελεί την μικρή - κρυφή συμμαχία της καθημερινότητας που λέγεται σχολείο! Φαγητοδοχεία και παγουρίνα με τους αγαπημένους τους ήρωες, πολύχρωμα μολύβια, στυλό, τετράδια και κασετίνες, μαγικές σβήστρες που στο πέρασμα τους εξαφανίζουν όλων των ειδών τα λάθη, αποτελούν μερικές από τις πιο σημαντικές αγορές!

Εσείς ετοιμαστήκατε για την πρεμιέρα σας ή όχι ακόμα;  Εμείς πάντως είμαστε πανέτοιμοι και σας περιμένουμε να βάλουμε το λιθαράκι μας στο ταξίδι που ανοίγεται μπροστά σας..

 

 

# Apollonia Politia Hondos Center has landed on our ages

# Back to school

# we are here for you

 

Enjoy

XOXO

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Top